ZZK.LV & GARMIN - Zwift CUP

Ir noslēdzies desmit nedēļu sacensību seriāls, kurā katru otrdienu 19:00 uz starta līnijas stājās braucēji, lai mērotos spēkiem dažādās Zwift trasēs. Sacensības bija ļoti spraigas līdz pat pēdējam posmam, un spēcīgākie braucēji ir sadalījuši pjedestāla pirmos trīs pakāpienus. Godpilno 1. vietu ar nieka viena punkta pārsvaru ieņem Arvils Vikstrems (VELO+) ar 55 punktiem, kuram ļoti sīvā cīņā beigu beigās piekāpās Artūrs Sisoļātins (ZZK), iegūstot 54 punktus, bet turpat netālu 3. vietu ieņem Evalds Pavlovs (ZZK) ar izcīnītiem 42 punktiem.

Šo desmit nedēļu laikā esam daudz mācījušies par šādu sacensību organizēšanu un lietām, kurām jāpievērš uzmanība, bet esam arī sapratuši, ka šāda tipa sacensības ir viennozīmīgi jāturpina organizēt un tas jādara vēl labāk un lielākā līmenī. To mēs arī darīsim! Zwift.lv vēlas pateikt lielu paldies visiem braucējiem, kuri piedalījās mūsu organizētajās sacensībās, kā arī īpašu paldies cilvēkiem, kuri mūs atbalstīja ar informāciju par Zwift sacensībām un trasēm, kā arī informēja par citām lietām, kas jāņem vērā.

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, tādēļ nākamo mēnešu laikā nav plānotas lielas sacensības ar vairākiem posmiem, bet 8. martā notiks sieviešu brauciens, kas paredzēts dāmām, kā arī 3 posmu "SPĒKS KĀJĀS" sacensības, kurās piedaloties būs jābrauc ar standarta Zwift TT velosipēdu. Par Latvijas čempionātu Zwiftā vēl ir dažas neskaidrības, bet kolīdz būs zināma sīkāka informācija, mēs Jūs informēsim!

Ride on

Publicēts – 25.25.2021